ЗА НАС

В Dustcontrol, ние не се задоволяваме само с продажба на продукти. Ние произвеждаме и персонализираме мобилни прахоуловители и индустриални системи за вакуумиране с много високи нива на филтрация според вашите изисквания.
Ние предлагаме пълен пакет услуги, включително аксесоари и резервни части, така че можете да се доверите ние ще бъдем там, за да ви помогнем а вие да се съсредоточите върху основната си дейност.
Нашите основни цели са да ви помогнем да се постигне ефективен производствен процес, увеличаване на производителността, подобряване на качеството на продуктите и осигуряване на безопасна работна среда. Факт е, че всичко върви много по-гладко, когато се избягват престоите по причина на прах или други замърсители, да не говорим за по-добро качество на въздуха, което е резултат от професионално прахоулавяне.
С една дума, Dustсontrol доставя мобилни машини и стационарни системи за извличане на прах и материали за да помогне на компаниите по цял свят да постигат по-добри резултати.
Нашата продуктова гама се състои от мобилни екстрактори за прах за промишлена и строителна употреба, стационарни вакуумни инсталации, разтоварващи системи и аксесоари.
Dustcontrol доставя пълна гама от продукти и аксесоари за малки и големи компании във всички сфери на промишлеността.

Ние също така предоставяме експертни отговори на въпроса: как могат да се уловят и извлекат различни видове частици и замърсители по възможно най-добрия начин за вашия бизнес?